BOOX İle Toplantılar Daha Verimli

Toplantılar söz konusu olduğunda verimi artırmak için izleyebileceğiniz yollardan biri bir BOOX edinmek olabilir. 🤓 Bu yazımızda BOOX’un toplantılarda size sağlayabileceği katkılardan bahsedeceğiz.

kağıt ve Dosya Kalabalığından Kurtulun

Bir toplantı için ne kadar ön hazırlık yapmış olursak olalım kimi zaman çeşitli verilere ihtiyacımız olabilir. Peki o veri hangi belgedeydi? Belge neredeydi? Masamızdaki kağıt kalabalığının ya da bilgisayarımızdaki klasörlerin arasında kaybolmamızla birlikte artık dikkatimiz bizimle değildir. Dağılan dikkatimiz, harcadığımız zaman ve toplantı masasındaki hareketle birlikte toplantımız istemediğimiz bir noktaya taşınır. Peki BOOX bu noktada ne yapabilir?

boox toplantı gündemi

Öncelikle BOOX, tüm bu kağıt kalabalığını depolama alanında tutar. Yerleşik Kütüphane uygulamasında tüm belgelerinizi kitaplıklar halinde kategorize edebilirsiniz. Böylece kağıt ve dosya kalabalığı yerini BOOX’a bırakır. BOOX aradığınız verileri kolayca bulmanızı sağlayacak gelişmiş özelliklere sahiptir. NeoReader uygulaması bir belge üzerinde yaptığınız tüm işaretlemeleri ve metin vurgularını ayrıca görüntülemenize olanak tanır. Metin vurgularına açıklamalar ekleyebilir ve adlandırabilirsiniz. Bu sayede toplantıda aradığınız belgeye ve belge içindeki veriye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

boox ile toplantı notları

Bu noktada bir diğer yardımcınız ise BOOX Notlar uygulaması olacaktır. Notlar uygulaması özgürce not almanızı ve düzenlemenizi sağlayacak onlarca araca sahiptir. Toplantınız için hazırlık yaparken ihtiyacınız olan tüm belgeler için köprüler oluşturabilirsiniz. Böylece tek bir dokunuşla belgenize ulaşabilirsiniz.

toplantı Gündemi Oluşturun

Verimli bir toplantı için en önemli etkenlerden biri toplantının sınırları çizmek olabilir. BOOX ile toplantı gündeminizi kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz. Notlar uygulamasında toplantı hedefleri, eylem maddeleri, tartışma konuları gibi maddeleri hazır şablonları kullanarak planlayabilirsiniz. Dilerseniz bu planlamayı kendi şablonlarınızı yükleyerek de yapabilirsiniz. Toplantı gündeminiz hazır olduğunda bu belgeyi ekip arkadaşlarınızla kolaylıkla paylaşabilirsiniz.

BOOX ile toplantı gündemi

etkileşimi sürdürün

Toplantı sırasında etkileşimi sürdürmek her zaman kolay olmayabilir.  Bu noktada BOOX size yardımcı olacaktır. BOOX, dizüstü bilgisayarların aksine meslektaşlarınızla aranızda bir  bariyer oluşturmaz. Göz temasınız aktif bir şekilde devam ederken sohbete katılım sağlayabilir, not alabilirsiniz.

Konu düşüncelerinizi yazarak, çizerek, belgelerinizi paylaşarak anlatmaya geldiğinde ise BOOX ekranınızı toplantının katılımcılarıyla paylaşabilirsiniz. BOOXDrop Screen Mirror özelliği ile BOOX ekranınızı başka cihazlara yansıtarak fikirlerinizi özgürce paylaşabilirsiniz. Bilgisayar, akıllı televizyon ya da web tarayıcısına sahip herhangi bir cihaz bu işlemi gerçekleştirmek için yeterli olacaktır.  Bu şekilde katılımcılarla etkili problem çözme ve işbirlikçi tartışma ortamı sağlayabilirsiniz.

Not Alma Deneyiminizi İyileştirin

Hem toplantınız sırasında hem de toplantı öncesi hazırlıklarınızda BOOX cihazınızda not alma deneyiminizi iyileştirebilirsiniz. BOOX göz yormayan e-mürekkep ekran teknolojisi ve Notlar uygulamasıyla size konforlu bir yazma-çizme deneyimi sunar. Toplantı notlarını verimli bir şekilde yapılandırmak için size uygun hazır şablonları kullanabilirsiniz. Eğer toplantınıza dair sunum materyallerine sahipseniz doğrudan bu belgeler üzerine not alabilirsiniz.

BOOX ile toplantı sırasında notlar alın

Bölünmüş görünüm özelliği sayesinde aynı anda hem not alabilir hem de sunum dosyalarını görüntüleyebilirsiniz. Bu özelliği başka bir dildeki dokümanların çevirisini yapmak için de kullanabilirsiniz.

Ayrıca BOOX Notlar uygulaması ile el yazısı notlarınızı dijital nota dönüştürebilirsiniz. Toplantı esnasında not alamadığınız zamanlarda ses kayıtları oluşturabilirsiniz. Notlar uygulamasının sunduğu araçlar sayesinde kopyalama, yapıştırma, yer değiştirme gibi işlemleri zahmetsiz bir şekilde yapabilirsiniz.

Toplantı Sonrası Verileriniz

BOOX ile katıldığınız bir toplantı sonrası tüm verileriniz paylaşılmaya hazırdır. Notlarınızı PDF ya da PNG olarak dışa aktarabilirsiniz. Mail ya da drive hesaplarınız ve üçüncü taraf uygulamalar aracılığıyla diğer katılımcılarla paylaşabilirsiniz. Diğer katılımcıların dijital belgelerini de aynı yöntemlerle BOOX cihazınıza aktarabilirsiniz. Veri transferi için Bluetooth, Type-C gibi internet bağlantısı gerektirmeyen yöntemleri de kullanabilirsiniz.

BOOX ile Toplantı Notlarını Okuyun

Toplantı notlarınızı yeniden gözden geçirmek istediğinizde rahatlıkla düzenlemeler yapabilirsiniz. El yazısı notlarınızın, çizdiklerinizin sayfadaki konumunu değiştirebilirsiniz. Eklemeler ve çıkarmalar yaparak toplantının düzenli bir özetini BOOX cihazınızda tutabilirsiniz.

bONUS: Toplantılarınızda Note Air3

Yukarıda sıraladığımız özellikleri kalem desteği olan tüm olan modellerimizde kullanabilirsiniz ancak Note Air3 modelimizin size iyi bir toplantı arkadaşı olacağına eminiz. Note Air3, 10.3 inç ekran boyutuyla hem okuma hem de not alma sırasında sizlere konforlu bir ekran genişliği sunar. Sağladığı hissiyat ile not alma deneyiminizi kağıt üzerine not almaya benzer hale getirir. Note Air3 hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayın!

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Alışveriş Sepeti
Scroll to Top